terug naar hoofdmenu

 

 

 

 

WIE IS TJARKOZORG

 

Ik ben geduldig en werk met aandacht voor mensen en hun omgeving, ben gehuwd en van 1957. Ik heb zowel in de (thuis)zorg, de B-verpleging als in de palliatieve zorg gewerkt. Tevens was ik docent Techniek en ICT bij diverse onderwijsinstellingen. Na 25 jaar onderwijs ben ik teruggekeerd naar de zorg. Ik heb mijn verzorgende IG opleiding behaald evenals een opleiding tot Mediator.

In Tjarkozorg komen al mijn ervaringen samen. Deze wil ik graag inzetten ten dienste van u.

 

Mijn visie

We leven in een tijd waarin individualisme en bureaucratie hoogtij vieren. Hierbij lijken commerciële uitgangspunten, procedures en protocollen belangrijker dan menselijke aandacht.
Met name in de zorg,  zijn medewerkers aan bureaucratische regels gebonden. Gezinsverbanden zijn minder hecht en vaak wonen ouders en kinderen op grote afstand van elkaar. Eenzaamheid is één van de meest voorkomende welvaartsverschijnselen. Daarnaast wordt de maatschappij steeds complexer.  Een gevolg van deze complexiteit is dat een steeds grotere functiedifferentiatie ontstaat. Ouderen die een beroep moeten doen op hulpverlenende instanties krijgen met steeds meer mensen te maken die ieder vanuit hun specialisme opereren.

 

TjarkoZorg biedt zorg, begeleiding en praktische ondersteuning in 1 persoon en werkt nauw samen met dhr. R. Kamerling, verpleeghuisarts.